Ostření břitvy z www.ostrebritvy.cz
Služba týkající se břitev zakoupených, anebo již ostřených v tomto obchodě..
| Kategorie: | Broušení a ostření | 
|---|
Objednávka Ostření břitvy
- Objednávku služby Ostření břitvy můžete učinit přídáním produktu do košíku
- Do kolonky "Zadat poznámku pro prodejce" uveďte číslo objednávky, anebo faktury k břitvě zakoupené, anebo v tomto obchodě již ostřené břitvě
- Po odeslání objednávky od nás obdržíte proforma fakturu k proplacení, kterou zaplaťte
- Následně zašlete břitvu do Alzaboxu, Z-boxu
- Naostřenou břitvu vám po obdržení platby zašleme zpět dle způsobu dopravy, který si zvolíte v objednávce
Informace o službě Ostření břitvy:
Mějte, prosím vás, na paměti, že břitva umytá v teplejší vodě 60°C je pro další broušení a holení nepoužitelná jednou provždy, proto dbejte této rady bez řečí a komentářů, prosím znovu.
Ostření a leštění ostří břitvy probíhá na speciálních brusných kamenech
- Ostření na kamenech Shapton 1k, 2k.
- Obtahování na kamenech Shapton 5k, 8k, Naniwa 10k, Shapton 12k a 16k.
- Finální leštění probíhá na unikátním japonském syntetickém kameni Shapton 30k a na kvalitním koženém řemeni.
Balíkovna pro příjem zakázek na Ostření břitvy:
- 
adresát: Josef Hrbek, ostrebritvy@seznam.cz, tel. +420 607 776 543; adresa AlzaBoxu: Olomoucká 488, 783 65 Hlubočky - Mariánské Údolí; 
DPD Pickup Box – Alzabox pro příjem zakázek na Ostření břitvy:
- 
adresát: Josef Hrbek, ostrebritvy@seznam.cz, tel. +420 607 776 543; adresa AlzaBoxu: Olomoucká 488, 783 65 Hlubočky - Mariánské Údolí; 
Zásilkovna pro příjem zakázek na Ostření břitvy:
- 
adresát: Josef Hrbek, ostrebritvy@seznam.cz, tel. +420 607 776 543; adresa Z-Boxu: Olomoucká 488, 783 65 Hlubočky - Mariánské Údolí 
- www.zasilkovna.cz
Video: Ostření břitvy
Video: Test ostrosti břitvy
Jak poznáte, jestli je vaše břitva správně ostrá? Je to jednoduché, ostrá břitva ukrojí vlas!
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        